Welcome, Guest! Registration RSS

Auksinis

Sekmadienis, 2024-05-05
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Įdomybės » Tf2 Lietuva » Tf2 Lietuva (Prisijunkit ;*])
Tf2 Lietuva
JustizzData: Pirmadienis, 2011-02-14, 2:35 PM | Message # 1
Private
Grupė: V.I.P
Žinutės: 6
Apdovanojimai ir partneriai: 0
Reputacija: 32767
Statusas: Atsijungęs
Team Fortess 2

Lietuvos Team Fortress 2 Steam Bendruomenė

Čia renkasi visi Lietuvos Team Fortress 2 žaidėjai. Mūsų gretos nuolat auga ir idėja.

Officialus grupės puslapis www.tf2.lt

TF2 Lietuva grupėje visą laiką stengiamės informuoti apie vykstančius renginius Lietuvos TF2 pasaulyje ir pranešame naudingą informaciją susijusia su TF2.

Jeigu turite kokios nors naudingos informacijos ar norite suorganizuoti kokį nors TF2 renginį rašykite info@tf2.lt .

 
MatyzzzData: Pirmadienis, 2011-02-14, 7:25 PM | Message # 2
Sergeant
Grupė: V.I.P
Žinutės: 21
Apdovanojimai ir partneriai: 0
Reputacija: 0
Statusas: Atsijungęs
Team Fortress 2

2007 m. spalio 10 d. išleista moderni komandinė pirmojo asmens šaudyklė. Žaidimą sukūrė ir išleido „Valve Corporation“; Team Fortress Classic tęsinys.

Apžvalga

Žaidimo tikslas piklauso nuo žemėlapio tipo: užimti tam tikras zonas – taškus, nustumti sprogmenų prikrautą karutį į priešininkų stovyklą (yra ir dvigubo stumimo režimas, kuomet abi komandos yra priverstos stumti savąjį karutį bei trukdyti oponentų stumimui, norėdamos laimėti) arba nugriebus priešininkų žvalgybinį lagaminėlį (Intel) jį pernešti į savąją stovyklą. Taip pat žaidime yra ir Arenos režimas, labiau orientuotas į greitas, trumpas kovas mažuose žemėlapiuose.

Klasės

Iš kairės į dešinę: pirotechnikas, inžinierius, šnipas, sunkiosios artilerijos vyrukas, snaiperis, žvalgas, kareivis, minuotojas ir medikasŽaidime yra 9 unikalios ir skirtingos klasės:

Puolamosios klasės

Žvalgas (Scout) (įgarsintojas - Nathan Vetterlein) yra vaizduojamas kaip greitai kalbantis beisbolo fanas iš Bostono, Masačusetso valstijos. Skautas yra greičiausia klasė iš visų ir geba atlikti dvigubą šuolį, tačiau gali priimti mažiausiai žalos. Jo pirminiai ginklai yra nupjautvamzdis šautuvas, pistoletas ir beisbolo lazda.
Kareivis (Soldier) (įgarsintojas - Rick May) vaizduojamas kaip stereotipinis Amerikos kareivis, ginkluotas raketsvaidžiu, šratiniu šautuvu ir kastuvu (E-tool). Gali priimti palyginti daug žalos, tačiau yra lėtas, geba atlikti raketinius šuolius (rocket jump).
Pirotechnikas (Pyro) (įgarsintojas - Dennis Bateman) vilki ugniai atsparų kostiumą ir dėvi dujokaukę, paverčiančią jo balsą mykimu. Ginkluotas liepsnosvaidžiu, šratiniu šautuvu (jis greitai gali būti pakeistas į signalinį šautuvą) ir kirviu. Geba padegti priešiškus žaidėjus, turi vidutinę sveikatą ir vidutinį greitį.

Gynybinės klasės

Minuotojas (Demoman) (įgarsintojas - Gary Schwartz) vaiduojamas kaip vienaakis, daug geriantis škotas. Ginkluotas granatsvaidžiu, lipnių bombų svaidykle ir viskio buteliu (kiti minuotojo "atrakinami" artimos kovos ginklai dažniausiai yra kardas arba kirvis) turi vidutinę sveikatą ir vidutinį greitį.
Sunkiosios artilerijos vyrukas (Heavy Weapons Guy; sutr. Heavy) (įgarsintojas - Gary Schwartz) vaizduojamas kaip stereotipinis rusų kareivis labai stambaus sudėjimo bei turintis skardų balsą. Yra apsėstas minčių apie savo ginklus, kad dažnai duoda jiems vardus (Sasha, Natasha). Ginkluotas miniganu, šratiniu šautuvu (vėliau šis ginklas gali būti pakeistas maistu, atstatančiu sveikatą) ir savo kumščiais (vėliau galima gauti bokso pirštines). Gali priimti daugiausiai žalos iš visų klasių, tačiau yra lėčiausias.
Inžinierius (Engineer) (įgarsintojas - Grant Goodeve) vaizduojamas kaip ramaus būdo intelektualus teksasietis, grojantis gitara. Kaip ir paremiančios klasės, inžinierius tiesiogai kovoje nedalyvauja, tačiau jis gali gaminti prietaisus, kurie remia komandos draugus arba saugo teritoriją. Jo pirminė ginkluotė yra šratinis šautuvas, pistoletas ir veržliaraktis.

Paremiančios klasės

Medikas (Medic) (įgarsintojas - Robin Atkin Downes) yra vaizduojamas kaip vokiečių gydytojas iš Štutgarto. Mūšio metu metu jo užduotis yra išlaikyti savo komandos draugus gyvus. Jo ginkluotė yra gydomasis ginklas (gali laikinai suteikti nemirtingumą arba daromą žalą padidinti iki kritinės), švirkštų šautuvas ir kaulų pjūklas.
Snaiperis (Sniper) (įgarsintojas - John Patrick Lowrie) vaizduojamas kaip linksmas australų okeris (angl. ocker), palaikantis ryšį su savo tėvais, kurie puikiai žino apie jo "profesiją". Ginkluotas snaiperiniu ginklu su lazeriniu taikikliu (vėliau gali būti pakeistas į lanką arba arbaletą), automatiniu šautuvu ir mačete.
Šnipas (Spy) (įgarsintojas - Dennis Bateman) yra vaizduojamas kaip prancūzas šnipas, kurio tikslas yra prasibrauti pro priešo linijas ir rinkti visą informaciją. Jis gali užsimaskuoti kaip bet kuris varžovų komandos narys bei tapti laikinai nematomu. Ginkluotas revolveriu ir balisongu, su kuriuo gali nudurti varžovus į nugarą , šitaip juos iš karto užmušant, nepaisant jų turimo sveikatos lygio.

Nuorodos

Oficiali Team Fortress 2 svetainė - http://teamfortress.com/
Oficiali Team Fortress 2 Viki svetainė - http://wiki.teamfortress.com/wiki/Main_Page
Valve Corporation - http://www.valvesoftware.com/

 
Forum » Įdomybės » Tf2 Lietuva » Tf2 Lietuva (Prisijunkit ;*])
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: